Dakkapel

Wilt u meer licht op bijvoorbeeld uw zolder, is het creëren van een nieuwe kamer op de bovenverdieping uw lang gekoesterde wens of wilt u gewoon kunnen genieten van het uitzicht over de omgeving van uw woning? Door een dakkapel te plaatsen heeft u in een keer een geschikte oplossing voor al deze situaties! Het plaatsen van zo’n dakkapel kan echter niet zomaar, het moet immers goed passen bij het type woning wat u heeft en mag geen gevaren voor uzelf of uw omgeving opleveren. Hoewel de regelgeving omtrent het plaatsen of verbouwen van dakkapellen de afgelopen periode flink is versoepeld, blijft het in sommige gevallen noodzakelijk een vergunning aan te vragen. In bouwbedrijf van Meeuwen vindt u een betrouwbare partner, die u helpt bij het plaatsen of verbouwen van dakkapellen. Meer interesse in een dakgoot kopen? Dat kan natuurlijk ook!

Expertise in het vak
Het plaatsen of verbouwen van een dakkapel is een ingewikkelde klus, waar veel bij komt kijken! De dakkapel moet immers precies passen bij het dak van uw woning en daarnaast op de juiste wijze worden aangebracht om bijvoorbeeld problemen als lekkage, gaten in de isolatie of schade aan uw dak te voorkomen. Met een jarenlange expertise in deze tak van de bouw, weet u zeker dat een dergelijke klus met bouwbedrijf van Meeuwen op de juiste wijze voor u wordt uitgevoerd! Daarnaast geniet u bij ons van een hoogwaardige kwaliteit materialen, die jaren meegaan en worden aangeboden in zeer uiteenlopende stijlen. Zo vindt u altijd een passende dakkapel voor uw pand!

Meer informatie? Wij helpen u!
Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden die we u mogen aanbieden in het plaatsen of verbouwen van dakkapellen? Wij nodigen u van harte uit voor een geheel vrijblijvend en persoonlijk gesprek om uw wensen en bijbehorende mogelijkheden door te spreken. U kunt onze medewerkers zowel telefonisch als per mail benaderen. Wij staan voor u klaar. Wellicht is een nieuwe dakkapel dan iets voor jou!