Vastgoed-onderhoud

Bent u in het bezit van vastgoed en zoekt u momenteel naar een geschikte partner voor het onderhoud aan uw vastgoed of bijvoorbeeld de uitbreiding hiervan? In bouwbedrijf van Meeuwen heeft u een betrouwbare, flexibele partner, met een jarenlange expertise in zowel het onderhoud, als de nieuw- en verbouw van vastgoed. Naast een zo goed mogelijke uitvoering van uw wensen, een breed scala aan mogelijkheden en een ruime ervaring, bieden wij u een persoonlijke service en zorgen we voor een vertrouwd gevoel. U wilt immers gedurende het volledige onderhoud aan uw vastgoed kunnen blijven rekenen op een partner met kennis van zaken en voldoende expertise om alles naar wens uit te voeren!

Breed aanbod aan mogelijkheden
Door onze ervaring in het onderhoud aan zowel woningen, bedrijfspanden en vastgoed kunnen we u een ruim aanbod aan mogelijkheden aanbieden. Of u nu een specialist zoekt voor het onderhoud aan bijvoorbeeld enkel het schilderwerk van uw vastgoed, of voor het onderhoud van uw volledige vastgoed, wij kunnen u in vrijwel alle klussen van dienst zijn!
Zo zijn wij ook gespecialiseerd in het afdichten van kelders en het oplossen van diverse vochtproblemen, zie ook www.vochtbestrijdingnu.nl voor meer info.

Bij het onderhoud aan uw vastgoed maken we uitsluitend gebruik van een hoogwaardige kwaliteit materialen. Zo kunt u na het onderhoud jaren vooruit, zonder omkijken te hebben naar nieuwe onderhoudswerkzaamheden.

Wilt u uw bedrijf verkopen? Ook dit kan een optie zijn. Dit kan zonder moeite geregeld worden.

Meer informatie? Wij helpen u!
Bent u benieuwd naar wat bouwbedrijf van Meeuwen voor u kan betekenen op het gebied van het onderhoud of de verbouw van uw vastgoed? Vraag een offerte van een aannemer aan zodat u weet wat u kunt verwachten. Daarnaast nodigen Wij u graag van harte uit voor een geheel vrijblijvend en persoonlijk gesprek om uw wensen en de bijbehorende mogelijkheden met u door te spreken. U kunt onze medewerkers zowel telefonisch als per mail benaderen via de kanalen op onze website. Wij staan voor u klaar!