Schilderen en Stucen

Werkzaamheden als het schilderen van deurposten, de kozijnen van uw ramen of bijvoorbeeld het stucen van muren, zijn vaak erg complex en tijdrovend. Het vergt een enorme precisie om lelijke plekken of beschadigingen aan onderdelen te voorkomen. Bouwbedrijf van Meeuwen is al jaren gespecialiseerd in het uitvoeren van dergelijk schilder- of stucwerk in uw woning, bedrijfspand of ander type pand. Bij ons kunt u niet alleen rekenen op een zorgvuldige uitvoering van de werkzaamheden, ook een persoonlijk contact en flexibele samenwerking staan bij ons voorop bij het volbrengen van uw klussen.

Hoogwaardige kwaliteit materialen
Bouwbedrijf van Meeuwen maakt bij werkzaamheden in uw pand enkel gebruik van materialen met een hoogwaardige kwaliteit, om een optimaal resultaat te kunnen behalen. Zowel onze apparatuur voor bijvoorbeeld het uitvoeren van stucwerk, als ook de saus en pleisters voor op uw muren of plafonds zijn van merken met een bijzonder goede reputatie onder bouwbedrijven. Zo weet u zeker, dat u achteraf geen spijt heeft van uw keuze om uw stuc- of schilderwerk uit te besteden aan bouwbedrijf van Meeuwen.

Zeer uiteenlopende mogelijkheden
Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn bij schilder- en stucwerk, bieden u een zeer uiteenlopend aanbod aan mogelijkheden aan. U heeft bij ons keuze uit tal van verschillende types en kleuren verf en bijvoorbeeld sierpleisters, om samen een oplossing te vinden die zo goed mogelijk aansluit bij uw persoonlijke voorkeuren en interieur. Kiest u voor een klassieke stijl, of krijgt juist die moderne sierpleister uw voorkeur?

Meer informatie? Wij helpen u!
Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden die we u mogen aanbieden op het gebied van schilder- en stucwerk? Wij nodigen u van harte uit voor een geheel vrijblijvend en persoonlijk gesprek om uw wensen en bijbehorende mogelijkheden door te spreken. U kunt onze medewerkers zowel telefonisch als per mail benaderen. Wij staan voor u klaar!