Nieuwbouw

Bent u van plan op korte termijn te beginnen aan de bouw van een nieuwe woning, een bedrijfspand of ander type pand? Met bouwbedrijf van Meeuwen heeft u een geschikte partner voor zowel de uitvoering van de bouw, als de voorbereidingen hiervan. Naast een zo goed mogelijke uitvoering van uw persoonlijke wensen, geniet u bij bouwbedrijf van Meeuwen van een heldere en transparante uitleg over de mogelijkheden met bijbehorende kosten en een persoonlijke service. Door onze jarenlange expertise in de nieuw- en verbouw van woningen en bedrijfspanden, kunt u gedurende het gehele proces van de bouw van uw pand blijven rekenen op onze ervaring en service.

Hoogwaardige kwaliteit materialen
Naast een correcte uitvoering van uw wensen in de bouw van een woning of bedrijfspand, vinden wij ook een hoogwaardige kwaliteit van de materialen van groot belang. U wilt immers jaren vooruit kunnen met uw nieuwe woning en niet na korte tijd bezig moeten met onderhoud- of herstelwerkzaamheden aan onderdelen van het pand. Juist om deze reden kiest bouwbedrijf van Meeuwen voor uitsluitend materialen van een hoogwaardige kwaliteit, allen met een goede reputatie onder bouwbedrijven.

Met ons ruime aanbod aan materialen vinden we samen in bijna alle gevallen een geschikte oplossing voor de uitvoering van uw wensen. Of u nu kiest voor een klassieke of moderne stijl voor uw woning, bouwbedrijf van Meeuwen biedt u een breed scala aan mogelijkheden.

Nieuwbouw woning beveiligen

Veel nieuwe woningen worden beveiligd met allerlei beveiligingssystemen. Dit alles om brand of diefstal of schade aan de woning te voorkomen.

Brandbeveiliging

Jaarlijks zijn er ongeveer 16700 woningbranden in Nederland, dit veroorzaakt zo’n 92 dodelijke slachtoffers. Een brand op zich zelf kan niet voorkomen worden, maar de schade wel, dit onder andere door slimme rook en brandmelders.

Inbraakbeveiliging

Er zijn per jaar rond de 71000 inbraken, dat zijn er gemiddeld zo’n 294 per dag, Een onbeveiligde woning is binnen 30 seconden te betreden en dan te bedenken dat inbrekers binnen 3 minuten weer weg kunnen zijn met waardevolle spullen.

Het pluis. alarmsysteem waarschuwt u en de meldkamer per direct wanneer er verdachte omstandigheden bij uw huis voorkomen.

Meer informatie? Wij helpen u!
Bent u benieuwd naar wat bouwbedrijf van Meeuwen voor u kan betekenen op het gebied van de nieuwbouw van uw woning of bedrijfsband? Wij nodigen u graag van harte uit voor een geheel vrijblijvend en persoonlijk gesprek om uw wensen en bijbehorende mogelijkheden met u door te spreken. U kunt onze medewerkers zowel telefonisch als per mail benaderen via de kanalen op onze website. Wij staan voor u klaar!