Hoe duur is een gietvloer met coating erbij?

Het klinkt allemaal aangenaam en aardig, die gietvloeren, bedrijfsvloeren en industrievloeren, maar wat zijn de tarieven van gietvloeren nou eigenlijk? Deze vraag, wat kost een gietvloer?, horen wij heel regelmatig, maar de oplossing is dikwijls moeilijk te achterhalen. Dit behoort sinds nu tot de geschiedenis. Wij hebben besloten om het de consument eenvoudiger te maken. Om de diensten naar de consument toe te vergroten hebben wij een prijsindicatie-tool ontwikkeld en op onze internetpagina geplaatst. De eerste terugkoppelingen van onze klantenkring zijn meer dan bevestigend!

Gietvloer prijs

Hoe de ontwikkeling van het plaatsen van een gietvloer ontwikkeld kan van vele oorzaken afhankelijk zijn. Op wat voor een onderlaag moet de vloer komen; aan welke wensen moet de vloer voldoen; hoe omvangrijk is het oppervlak…’. Vanuit al deze aspecten komt een uiteindelijke prijs tot stand, wat uiteindelijk meestal doorslaggevend blijkt te zijn voor de klant. Veel bedrijven vinden het moeilijk om hun gietvloer tarief zomaar op de paginate zetten. Wij willen echter fair en duidelijk zijn tegen de consumenten, ze krijgen uiteindelijk ook een betrouwbare prijs.

  1. Kornuyt BV heeft een applicatie ontworpen om vlot, snel, online en volkomen vrijblijvend een prijs voor een vloer met mogelijkheden naar wens op te vragen. Extra mogelijkheden op de vloer zoals antislip of decoratieve afbouw kunnen allemaal geselecteerd worden en worden rechtstreeks meegerekend in de indicatieprijs.In deze tool zijn:Anti-graffiti Coating, Spuitcoating, Nanocoating, Epoxy Coating, Wandcoating, Zwembadcoating, Vloercoating,Polyurethaan Coating en Impregnerende Coating opgenomen.

Het grote voordeel van deze applicatie is dat, wanneer u een gietvloer prijs gegeven krijgt die u niet aanstaat, u het simpelweg nog een keer kunt proberen met andere specificeringen. En andermaal: dit allemaal is compleet informeel!

Als u een indicatieprijs ontvangt die aantrekkelijk is voor u, kunt u ogenblikkelijk, zonder nogmaals de informatie in te vullen, een aanbod bij ons vragen. Als u de offerte aanvraagt worden de eerder ingevulde informatie vanzelfsprekend meegestuurd. Wanneer wij bijkomende gegevens foto’s van de situatie, nodig hebben om tot een uiteindelijke gietvloer prijs te komen nemen wij, alvorens de offerte op te sturen, contact met u op via de telefoon of e-mail.

We moeten u er op wijzen dat de gegeven prijs-range een richtlijn is én blijft, er kan aan de gegeven indicatieprijs geen recht ontleend worden en wanneer u de prijsopgave aanvraagt volgend op de gegeven richtprijs kan het bedrag verschillen tot een bepaalde hoogte. De indicatieprijs kan verschillen van de werkelijke prijs door omstandigheden als reistijd, en staat van verzorging.   Samengevat kunnen wij u beloven dat de werkelijke prijs over het algemeen niet meer verschilt dan 5%.

Voor verdere info surft u naar

http://www.kornuyt.nl/prijsindicatietool/