Laan35 voor technisch beheer

Technische storingen zijn nooit een fijne ervaring. Wanneer er een storing plaatsvindt, zou je deze het liefst zo snel mogelijk verholpen willen hebben. Helaas gaat dit niet altijd even makkelijk. Gelukkig zijn er bedrijven zoals Laan35 die je hierbij kunnen helpen. Zo bieden zij een dagelijks technisch beheer aan voor commericeel vastgoed en voor VvE’s. Daarbij zorgen ze voor een goede maar ook snelle afhandeling van eventuele storingen, zodat de omstandigers hierbij zo min mogelijk hinder ondervinden.
Door speciaal ontwikkelde software kunnen zulke bedrijven dan snel en zorgvuldig reageren op storingsmeldingen, wordt de melder altijd door een update voorzien en wordt het proces van de storingsafhandeling scherp in het vizier gehouden. Bij het verhelpen van de storingen wordt gebruikgemaakt van partijen die zorgvuldig worden geselecteerd: zij zijn én voordelig, én deskundig. Op deze manier blijft iedereen tevreden gesteld.

 

Laan35 biedt een service aan waarbij al jouw vastgoed wordt beheerd, gecontroleerd en onderhouden. Het bedrijf bestaat uit enkel hoogopgeleide technisch medewerkers, waardoor zij garant staan voor een goede kwaliteit tegen een goedkope prijs. Dit bedrijf kan je bij alle mogelijke vastgoedobjecten helpen, ongeacht de ligging, de grootte of de complexiteit.

 

Daarmaast kunnen zij voor jou de onderhoudswerkzaamheden begeleiden van het begin tot het einde. Dit wordt projectmatig technisch beheer genoemd. Er wordt daarbij kritisch gekeken naar de noodzaak van de verschillende werkzaamheden en hoe deze op een slimme en voordelige manier kunnen worden gecombineerd. Grote complexere vraagstukken, zoals de renovatie van woningen, asbestverwijdering, maar ook kleinere projectjes, zoals schilderwerzaamheiden aan de gevels van verticaal gesplitse panden zijn hierbij geen enkel probleem. Het is daarbij natuurlijk het doel om de werkzaamheden zo praktisch, georganiseerd en vooral voordelig mogelijk te laten verlopen. Zo heb je een minimale overlast maar ook een maximaal resultaat. Bij Laan35 zorgen ze ervoor dat zij de regie in handen blijven houden tot er een goed resultaat is verkregen.