Meubels op maat: de trends

Keuken

Je wil natuurlijk dat je woning er mooi uit ziet. Het is leuk om te horen dat anderen jouw woning mooi vinden, maar uiteindelijk moet jij in je woning leven. Het liefst heb je dan ook meubels die bij jou passen, maar ook handig en mooi zijn.

Daarom raken meubels op maat steeds meer in trek en logisch: je krijgt een meubel dat jij grotendeels zelf ontwerpt. Het is compleet jouw smaak en als je je meubels bij een meubelmaker vandaan haalt krijg je hoge kwaliteit en gaan je meubels lang mee. Ook nog eens duurzamer dus. Kijk eens op de website van Petersen Interieur.

Wanneer je gaat voor meubels op maat, wil je natuurlijk wel leuke en moderne meubels. Lees snel verder voor een aantal trends!

Authentiek

Zoek op Instagram of Pinterest op meubels, woningen of interieur en je krijgt een oneindige stroom aan plaatjes te zien. De ene nog mooier en perfecter dan de andere. De trend van dit moment is om juist authentiek te zijn.

Doe wat jij mooi vindt en wat bij jou past! Het is eigenlijk ook niet leuk als jouw woning er uit ziet als het zoveelste Pinterestprikbord toch? Bij een meubel op maat bepaal jij hoe het meubel er uit komt te zien. Wees niet bang om je eigen stijl te laten zien in je meubelen!

Tijdloos

Meubels op maat gaan lang mee en daarom is het verstandig om te kiezen voor iets tijdloos. Dit klinkt ingewikkeld, maar dat valt eigenlijk wel mee. Je kan de meubels naar jouw wens laten ontwerpen, maar wel in je achterhoofd houden dat je ze waarschijnlijk lang in huis hebt.

Door accessoires te gebruiken die misschien wat minder tijdloos zijn, geef je je meubel elke keer een andere uitstraling. Je gaat zo mee met de trends met een tijdloos meubel.

Urban living

Urban living: met minder ruimte, meer kunnen doen. Oftewel praktischer gebruik maken van ruimte. Kies voor een inbouwkast op maat! Een inbouwkast op maat zorgt er voor dat je je woonruimte optimaal kunt gebruiken. Zeker voor kleine woningen een uitkomst!

Natuurlijk

Een natuurlijke uitstraling kan je op verschillende manieren creëren. Je kan ervoor kiezen om veel planten neer te zetten of de muur groen te verven, uiteraard zijn ook hier mogelijkheden met op maat gemaakte meubels.

Laat een meubel maken van een lichte houtsoort. Dit heeft een natuurlijke uitstraling en creëert gelijk rust in je woning. Daarnaast zijn meubelen gemaakt van hout ook vrij duurzaam en stevig. Je meubel is dus volgens de trends, gaat lang mee en is een duurzamere optie.

Jouw woning

Wat je ook besluit te doen: het is en blijft jouw woning. Kies dus vooral waar jij je goed bij voelt en wat jij mooi vindt. Uiteindelijk ben jij degene die van de meubels gebruik maakt. Of ze nou volgens de laatste trends zijn of niet.