Huis en tuin ideeën voor je nieuwbouwwoning

Net de sleutels van je nieuwbouwwoning gekregen? Nu is het tijd om deze in te richten, maar wat is nou mooi? Dit artikel probeert je wat ideeën te geven voor het inrichten van je huis en tuin, hopelijk heb je er wat aan.

Interieur

Bij het inrichten van je woonkamer is het verstandig om deze ruimte niet te veel op te vullen, een ietwat legere woonkamer zorgt er voor dat deze een gevoel geeft van grotere ruimte. Geen gastkamer in je nieuwe woning maar blijven er ook niet vaak mensen slapen? Misschien is het een leuk idee om een slaapbank in de woonkamer te plaatsen, dan kunnen enige gasten alsnog blijven slapen. Pas na het inrichten qua meubilair dien je aan de muur te denken, zorg er voor dat de kleur(of kleuren) van de muur bij je meubels past. Ook de kleur van de muur heeft invloed op het ruimtelijke gevoel van je woonkamer, donkere kleuren zorgen er voor dat een kamer kleiner lijkt, lichte kleuren voor het gevoel van een grotere kamer.

Tuin

Veel mensen weten niet echt wat ze met de tuin moeten doen en gaan gewoon voor een zootje bloemen en planten, samen met wat gras en enkele tegeltjes. Wil jij wat anders doen? Misschien is het een idee om een veranda in je tuin te plaatsen, zodat je voor elk seizoen een zitplaats in je tuin hebt. Een veranda is vaak op maat te maken en je kan bijvoorbeeld een mooie hangmat onder de veranda plaatsen. Een hangmat kan je natuurlijk ook los in je tuin plaatsen, maar bij een veranda heb je geen last van het weer, dus dan kan je wanneer je wilt even relaxen. Veel mensen hebben geen geweldige tuinverlichting, misschien vind jij het een leuk idee om gezellige tuinverlichting te plaatsen, waardoor je aangename avonden in je tuin kan meemaken.

Hiernaast is 247discount.nl ook een goede website om te bezoeken, hier vindt je namelijk allerlei goedkope producten.