Systeemplafonds Verwol

Waneer er een plafond nodig is voor ziekenhuis, school of kantoor dan is Verwol verreweg de meest professionele bouwer van systeemplafonds in Nederland. Er wordt maatwerk geleverd tot op de vierkante meter. Of het nu om een groot of klein project gaat, alles wordt uit de kast gehaald om een zo deskundig mogelijk resultaat te krijgen. Verwol draagt oplossingen en adviezen aan op het gebied van systeemplafonds. Elke specifieke wens van de opdrachtgever of architect wordt nagestreefd om deze te verwezenlijken. In principe kan aan alle wensen worden voldaan en is elk systeemplafond mogelijk.De meest uiteenlopende projecten heeft Verwol al in handen gehad. Of het nu gaat om een labaratorium, ziekenhuis of school, elk project wat Verwol aanneemt komt professionaliteit op de eerste plaats. Vakmensen hebben zelf het hele traject in handen. Van ontwerp tot uitvoering wordt alles zelf gedaan zodat er zeer flexibel kan worden geopereerd en de mogelijkheden eindeloos zijn.

Bekende projecten

Een aantal bekende projecten waar Verwol aan heeft meegewerkt zijn:
Centraal station Rotterdam
Een prachtig gebouw wat echt een visitekaartje is voor de stad Rotterdam. Een enorme loopbrug met ramen die uitzicht bieden op de stad Rotterdam werd ontworpen door Team CS architecten. Ook Het bedrijf Verwol heeft zijn steentje bijgedragen door alle systeemplafonds te plaatsen en het houten zichtwerk aan te brengen.
Rijksmuseum Amsterdam
20 Weken lang heeft Verwol nodig gehad om 630 zogenaamde baffles aan te brengen van akoestisch plaatmateriaal. Er zit zowel in de boven- als onderkant verlichting. Een enorme klus die heel veel succes heeft geoogst en waar het bedrijf enorm trots op is.

Systeemplafonds voor kantoren

De deskundige vakmensen van Verwol leveren maatwerk op het gebied van interieurbouw. Systeemplafonds voor kantoren kunnen op flexibele manieren aangepast worden. Helemaal volgens het idee van de opdrachtgever wordt te werk gegaan. Advies en inspiratie naar de klant toe wordt gegeven wanneer er oplossingen moeten worden bedacht. Elk plafond, dus ook voor een simpel kantoor, wordt met zorg aangebracht en dient ervoor om de opdrachtgever een investering voor de toekomst te geven.