Transparante rolgordijnen voor in de woonkamer

De meeste transparante rolgordijnen vind je terug in de woonkamer. Mensen vinden het namelijk prettig als er voldoende licht binnenkomt in de woonkamer en ze ook naar buiten kunnen kijken. Door de transparante stof komt er toch nog veel licht naar binnen, dit maakt de woonkamer dan ook niet gelijk donker als je ervoor kiest om de rolgordijnen helemaal naar beneden te doen.

Transparante rolgordijnenstofRolgordijn

De transparante rolgordijnen van RolgordijnenExpert.NL geven een unieke uitstraling aan je woonkamer, door de aparte print die is verwerkt in de stof. Het lijkt op een soort linnenlook en dat geeft het geen saaie uitstraling zoals de meeste rolgordijnen.

Transparante rolgordijnen kleuren

RolgordijnenExpert.NL heeft sinds kort transparante rolgordijnen opgenomen in het assortiment en er zijn meer dan 20 kleuren waar je uit kunt kiezen. Het zijn vooral de standaardkleuren waar je uit kunt kiezen zoals: wit, crème, bruin en grijstinten. Er is bewust voor deze kleuren gekozen, omdat transparante rolgordijnen vaak worden op gehangen in de woonkamer en dan staan rustige kleuren het mooist.
Om te kijken welke kleur mooi bij je interieur past kun je gratis kleurstalen aanvragen, je ontvangt dan een stukje stof die hetzelfde is als je het gaat bestellen. Het aanvragen van de kleurstalen is geheel gratis en wordt verstuurd via de post.

Voordelen van rolgordijnen

Als je kiest voor rolgordijnen in huis dan brengt dat veel voordelen met zich mee, rolgordijnen zijn bijvoorbeeld gemakkelijk te monteren. Op de website RolgordijnenExpert.NL staat een handleiding hoe je de rolgordijnen het beste kunt inmeten en monteren. Door de vele kleuren keuze geeft het rolgordijn de juiste sfeer in je huis, je kunt ook nog kiezen uit verduisterende en semi transparante rolgordijnen. Zo heb je voor iedere ruimte in huis het perfecte rolgordijn hangen. Bij rolgordijnen kun je ook nog kiezen uit verschillende soorten systemen en kettingen