Werkschoenen in grote maten

Als je een grote maat voet heb dan is het al lastig om schoenen te kopen. Nederlanders zijn over het algemeen lang en hebben vaak grote voeten. Stel je voor dat werkschoenen nodig hebt. Het is belangrijk dat je voeten goed beschermd worden, maar ook belangrijk dat veiligheidsschoenen niet te krap zitten.Werkschoen

Grote maten werkschoenen

Het is moeilijk om juiste werkschoenen te vinden in de grote maten 47 tot en met 50, maar gelukkig komt er steeds meer antwoord op de groeiende vraag naar werkschoenen in grote maten. Bij WerkschoenenWinkel.nl  heeft u de keuze uit vier verschillende werkschoenen in maat 47 tot en met maat 50.

Elten Renzo werkschoen

De Elten Renzo werkschoen is beschikbaar van maat 40 tot en met maat 50 en is een werkschoen die wel tegen een stootje kan. De S3 werkschoen heeft een stalen neus en een kevlar tussenzool en is daarmee ideaal voor werk in de bouw. Wat de veiligheidsschoen bijzonder maakt is de voering, die gemaakt is van Cordura. Dit is een zeer sterk materiaal dat bestand is tegen scheuren, slijten en schuren en is tien keer zo sterk als katoen.

Blackstone werkschoenen

Blackstone is een merk die goed heeft ingespeeld op grote maten. Het merk heeft drie modellen geproduceerd die beschikbaar zijn van maat 40 tot en met maat 50. Er is een laag model dat voldoet aan de S3-veiligheidsnorm en is ook geschikt voor de bouw. Door de natuurlijke kussenvulling tussen binnen- en buitenzool, geeft deze veiligheidsschoen extra draagcomfort, zeker wanneer u veel loopt.

Er zijn ook twee hoge modellen van Blackstone die geschikt zijn voor mannen met grote voeten. De schoenen zijn voorzien van het Good Year welt systeem, dat ervoor zorgt dat de schoenzool vervangen kan blijven worden en dat zorgt ervoor dat de levensduur van de werkschoen jaren, soms zelfs decennia is, meegaan.