Waarom zou je juist in Noord-Holland gaan wonen?

In Heerhugowaard vind je een gevarieerd aanbod aan nieuwbouwwoningen die je kunt kopen. Zo kun je er terecht voor een wat duurdere vrijstaande koopwoning maar zitten er ook rijtjeshuizen bij waarvoor je een wat minder groot budget nodig hebt. Zie hier woningen in Heerhugowaard op www.nieuwwonenregioalkmaar.nl om te zien wat er zoal wordt aangeboden. En is deze stad nu net niet wat je zoekt? Dan zijn er nog meer steden en dorpen in de buurt waar je ook allerlei nieuwbouwwoningen vindt. 

Veel natuur in de omgeving

Wil je verhuizen naar deze regio maar weet je niet zeker of dit wel wat voor jou is? Dan noemen we drie redenen waarom wonen in de provincie Noord-Holland een aanrader is. Ten eerste woon je in Heerhugowaard in een omgeving waar voldoende groen en andere natuur te vinden is. Je woont lekker dicht bij het strand dus het is handig genoeg daar regelmatig een bezoekje aan te brengen. Je woont er weliswaar in een natuurrijke omgeving maar je zit niet bepaald in een hutje op de hei als je dat mocht denken. Het is er rustig wonen maar je vindt wel alles wat je nodig hebt op korte afstand. Dus ook de natuur om te ontspannen. 

Werk aanwezig en steden snel bereikbaar

Daarnaast is het aanbod aan werk in Noord-Holland vrij aanzienlijk dus mocht je een nieuwe of andere baan zoeken dan kun je het daar zeker eens proberen. Je woont niet ver van verschillende grote steden vandaan als je voor een plaats kiest in Noord-Holland en bent bijvoorbeeld vanuit Heerhugowaard zo op de snelweg, op weg naar steden zoals Amsterdam en Alkmaar. Er is tevens een behoorlijke verbinding met het openbaar vervoer dus je bent snel op werk of school. 

Talrijke voorzieningen in de omgeving

In Noord-Holland wonen betekent ook als je voor een niet al te kleine woonplaats kiest dat je er van alle gemakken voorzien bent. In de meeste plaatsen vind je voorzieningen zoals scholen, winkels en gezondheidszorg zodat je er nooit ver voor hoeft te reizen. Kies je een wat kleiner dorp in de provincie uit dan is er altijd wel een grotere stad in de buurt waar je voor alles terecht kunt. Dat is tevens een voordeel van Noord-Holland omdat je genoeg plaatsen vindt waar je voor veel gezelligheid en tal van voorzieningen terecht kunt. Op de website van de provincie, Noord-Holland.nl, vind je alle informatie die je nodig hebt.