Werkschoenen voor beginners tot professionals

Bent u een beginnende klusser of zit u al jaren in het vak, er zijn in ieder geval voor beide genoeg werkschoenen. Het is namelijk mogelijk om voor heel goedkoop een goede schoen te halen en veilig zijn de werkschoenen zeker. Neem bijvoorbeeld de Gevavi GS11 Goedkope Werkschoenen, dit is een schoen met een zeer goede prijs en kwaliteitsverhouding. Beginners doen vaak nog kleine klusjes maar nog steeds gaat veiligheid boven alles, een werkschoen met de normering S1P zou voor een beginner een goede werkschoen zijn. S1P werkschoenen hebben namelijk zowel een veiligheidsneus als veiligheidszool, het is wel zo dat deze schoenen niet waterafstotend zijn en daarom alleen te gebruiken bij droge werkzaamheden.

Voor de professional  die echt op de bouw werkt zouden de werkschoenen met een S5 normering uitstekend zijn. Deze zijn namelijk het meest veiligst, ze beschikken over een:

  • Veiligheidsneus
  • Veiligheidszool
  • Anti-slipprofiel
  • Tussenzool
  • Schoenen zijn gemaakt van PU, rubber of kunststof

schoen3

Werkschoenen voor in de winter

Het begint weer kouder te worden. En er is niks vervelender dan het koud hebben tijdens het werk, het is vooral fijn om warme voeten te behouden als je werk doet waarbij u veel moet lopen. De werklaarzen kunnen daar voor zorgen. De meeste zijn namelijk waterdicht en er zijn ook een paar laarzen die een voering hebben van wol om het nog comfortabeler te maken. Wanneer het kouder wordt begint het vaak ook gladder te worden en daarom hebben de meeste werklaarzen een anti-slipprofiel aan de onderkant van de zool. Het kan natuurlijk zo zijn dat u al veiligheidsschoenen heeft en het niet zit zitten om nieuwe laarzen te halen. Wat ook goed uw voeten warm houdt zijn de werksokken en naast dat ze uw voeten warm houden bieden ze ook nog goede bescherming voor uw tenen en hiel.